Den verdensomspændende danske, familieejede virksomhed Carl Hansen & Søn slår dørene op til sin nye flagship store i efteråret.

Her kan du opleve deres smukke kollektioner af møbler, tæpper og accessories samlet under ét tag.

Det gode håndværk er en af nøgleværdierne i den historiske virksomhed, ligesom det altid har været på den gamle bryggerigrund. I dag har Carl Hansen & Søn butikker i blandt andet Milano, Tokyo og San Francisco, hvor de sælger møbler skabt af nogle af verdens bedste designere og arkitekter.

Den kommende butik kommer til at bo i Flaskehalsen, der bliver et univers af livsstil og design, og slår dørene op for første gang i løbet af efteråret.

”Åbningen af vores nye flagship store i Carlsberg Byen markerer endnu en milepæl i vores globale ekspansionsstrategi. Målsætningen er, at så mange mennesker som muligt skal opleve vores kollektion af møbler, lamper, tæpper og accessories samlet under ét tag, og se hvilke kombinationsmuligheder, det giver. Dette ikke for at konkurrere med vores eksisterende forhandlere, men for at vise den samlede kollektion, hvilket der sjældent er plads nok til i forhandlernes butikker,” siger Knud Erik Hansen, CEO og 3. generation i familievirksomheden.

Læs mere her

Foto: ABW