CPH Vodka
Ejderstedgade 30, st. th.
1761 København V
info@cphvodka.com
28 89 88 22

Følg CPH Vodka på Facebook

Følg CPH Vodka på Instagram

Fra vodka til gin
I 2016 lancerede Copenhagen Alcohol deres første spiritus, CPH Vodka, som efterfølgende har fået stor anerkendelse i Danmark – dette er ikke uden grund, da den i 2018 vandt dobbelt guld i blindsmagning i San Francisco.

Fornyligt har Copenhagen Alcohol lanceret deres første gin. Den er selvfølgelig destilleret på CPH Vodka. Enebær, rosenblade, lavendelblomst, ingefær og lakridsrod – det disse fem botanicals, der giver duften og smagen af denne gin, som er produceret i Danmark af økologiske råvarer. Denne gin kan drikkes som den er, evt. med is, men hvis du vil lave en Gin Tonic anbefaler producenten at kombinere med Fever-Tree Indian Tonic, agurk skive og et kværn sort pepper.

Dobbeltguld i San Fransisco
Med dobbelt guld ved San Fransisco Spirits Awards blev CPH Vodka som tidligere nævnt den nye stjerne på det danske vodkamarked.
Stifter og ejer Dennis Jensen har allieret sig med Daniel Heinze, professionel bokser hos Mogens Palle og Brian Nielsen. En skade satte Daniels boksekarriere på pause, hvor han i stedet er blevet iværksætter. Dennis Jensen er 30 år gammel og bosat på Vesterbro. Konceptet er understøttet af familie og venner, men Dennis varetager selv alle dele af virksomheden.

Stilrent dansk design
CPH Vodka er skabt på en baggrund af flere års interesse og passion for kvalitetsspiritus, hvor kvaliteten måles på både smag og design. Målet har fra starten været at lave et stærkt danskproduceret vodkabrand baseret på danske råvarer, hvor smagen skulle være verdensklasse. Resultatet er et kraftigt udtryk, fed og karakterfuld mundfylde og en aromatisk krydret finish.

CPH Vodka ønsker at producere en kvalitetsvodka, som både smagsmæssigt og visuelt repræsenterer Danmark. Det gør den designmæssigt med et enkelt skandinavisk udtryk – sandblæst og uden klistermærke. At der er tale om en medaljevindende vodka, viste Dennis, da han tog chancen og deltog i San Fransisco World Spirits Competition 2018. Her vandt CPH vodkaflasken en double gold medal for sin smag i en blindtest, der har denne definition: Awarded to the very few entries that receive a Gold medal rating by all members of the judging panel; these are among the finest products in the world.

Se hvem der forhandler CPH Vodka

Kontakt CPH Vodka

sølvpartner