Den populære spise-app Early Bird udvider og samarbejder nu med 30 kvalitetsbevidste restauranter, der pakker din menu to go. Det oplyses i en pressemeddelelse. 

PR-foto Hatoba

Tidens ånd byder på hjemlig hygge og take away, som er blevet årets helt store hit og restauranternes overlevelse. Der findes et hav af muligheder inden for take away, men nu er der kommet et bud, der vægter kvalitet og den gode madoplevelse højest.

Restaurant-tjenesten Early Bird er nemlig gået sammen med en række af byens bedste restauranter som FAMO, Naert, Lille Norrlyst og Hatoba om at sælge take away menuer, der tilføjer ekstra velsmag til din aften.

Få en gourmetaften hjemme
Forkæl dig selv eller invitér dem du har kær på en italiensk aften, autentiske, franske bistroretter, nordiske delikatesser eller sushi i gourmetklassen. Restaurantudvalget er bredt og åbner døren for nye køkkener og smagskonstellationer.

“Early Bird er vejen til lækker mad til virkelig gode priser. Jeg elsker konceptet og opdager gennem Early Bird nye spisesteder i byen”, skriver Minna Camara på Trustpilot.

Men er der virkelig behov for endnu en take away-tjeneste?
Det mener medejer Brian Köster: “Jeg tror, mange savner den gode restaurantmad, og vi oplever et stigende behov for take away af høj kvalitet, som kan lidt ekstra. Derfor er det oplagt at tilbyde folk, at de kan få en 3-retters menu med hjem. Ikke blot her under lock down, men også efter.”
Nemt og enkelt. Konceptet er enkelt: Du bestiller på earlybird.dk, får 1/3 skåret af prisen og henter maden på det bestilte tidspunkt.

Udvalget af restauranter varierer fra dag til dag, og det gælder om at være hurtig på tasterne, da der er et begrænset antal menuer til salg pr. dag. På nuværende tidspunkt tilbyder Early Bird menuer fra 30 kvalitetsbevidste restauranter – og der kommer løbende nye, udvalgte steder med.

Bestil på Earlybird.dk eller app’en.

Udpluk af samarbejdsrestauranter
· Naert· FAMO Metro & Saxo· Hatoba Islands Brygge· Hatoba Lyngby· Lille Norrlyst· MaMeMi· Kung Fu II· Le Coq en Pâte· Bistro Cocorico· Fatty’s· Little Brother· The Pizza Bro· Blaabjerg & Madsen Østerbro· Blaabjerg & Madsen Frederiksberg· Dandelion Burger· Café Bopa· Morsel Bao· The Vietnamese· John & Woo· Kinome· Beviamo· Ferment· Arti’kok· Grosen & Falkenbergs· Thrilla in Manila· Perbacco· Trattoria Sud· YOburger Indre By· YOburger Østerbro· Karma Sushi· The Modern