Sidste år blev, grundet COVID19, nødt til at aflyse en række planlagte arrangementer i Jernbanebyen. Det oplyses på hjemmesiden.

Nu inviterer grundejerne, DSB Ejendomsudvikling og Freja Ejendomme, igen på bydelsvandring i Jernbanebyen. På turen rundt i området fortæller de indledningsvist om Team Cobes vinderforslag i den nyligt afviklede arkitektkonkurrence om en helhedsplan for området, og de fortæller om gode idéer fra de øvrige fire forslag, der indgik i konkurrencen. De går derefter rundt i området, hvor du med udgangspunkt i arkitektkonkurrencens vinderforslag, kommer til at se og høre om, hvad der kommer til at ske i Jernbanebyen gennem de næste mange år.

Bydelsvandringen er ca. 3 km. lang og starter ved Lokomotivværkstedet på Otto Buses Vej 5A, 2450 København. Hvis du ankommer i god tid, har du mulighed for at se alle fem konkurrenceforslag, som er udstillet uden for Lokomotivværkstedet. Deltagelse er gratis og alle er velkomne. Der er dog begrænset deltagerantal. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd booker en gratis billet.

Book din gratis billet her.