Det mørke stål og rå beton tager dig hen til industribygningens historiske oprindelse, mens marmoret og egetræet blødgører de stramme industrielle linjer. Med andre ord er ingenting tilfældigt i Mineralvandsfabrikken, der er forvandlet til boliger af den internationale anerkendte arkitekt Dorte Mandrup.

Det raffinerede samspil mellem fortid og nutid giver et unikt resultatet, der emmer af kvalitet. Derfor finder du ikke nogen tilsvarende boliger hverken i eller udenfor den gamle bryggerigrund.

Mineralvandsfabrikken er den eneste fredede bygning i Københavns nye bykvarter, som bliver indrettet til beboelse. og her finder du både 2-, 3- og 4-værelses lejligheder, som alle entreres fra det store åbne atrium med frit kig til himlen.

I denne 2-værelses bolig træder I direkte ind i boligens naturlige samlingspunkt, køkkenet, der betager med sin kombination af stål, marmor, egetræ og rå beton. På samme etage finder I den vestvendte stue og et moderne badeværelse, der er praktisk indrettet med vaske- og tørremuligheder. Fra køkkenet kan I gå op ad den rå trappe til boligens rummelige og åbne soveværelse, hvor der er masser skabsplads.

Læs mere på carlsbergbyen.dk

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk