Cafe Skammekrogen afholder BINGO i morgen, tirsdag den 9 april, og det er nu deres 13 omgang. Pengene fra aftens indtjening, går til lokale formål. 

Malene Andersen, indehaver af Cafe Skammekrogen er på gaden for at samle gaver ind fra de omkringliggende Vesterbro butikker og folk er så søde til at bidrage. Alt salg af Bingo plader som koster 15,- stk. og det hele går til et lokalt godt formål. Inden nytåret havde de fået doneret knap 7.000,- til kontaktcenteret Vesterbro og har en god sjat penge 10.000,- kr. Pengene bliver afleveret til Reden.

De næste 6 indsamlinger og dets donationer skal gå til Mændenes Hjem. Malene Andersen håber at få interessen til at stige omkring disse bingo-aftner, så de denne gang også kan hæve beløbet. Derfor vil de meget gerne have spredt budskabet til evt nye bingo spillere og meget gerne til flere butikker / borgere, som kunne være interesseret med nye donationer m.m. Det er jo vigtigt at støtte op om gode lokale formål.

Vil du vide mere, kan du kontakte Malene (indehaver af Cafe Skammekrogen) på tlf. 28180979 eller læs mere om den gode bingo-aften lige her, som altid er super hyggeligt og sjovt – og med mulighed for at vinde mange fine præmier.

Foto: Cafe Skammekrogen