Kamilla Ekstrøm elsker loppemarkeder, og hun er kommet på dem i mange år. Hun synes at det er fantastisk at ubrugt tøj får nyt liv, at bøger der er læst, læses igen, at legetøj der står og samler støv kan glæde andre børn.

Foto ABW

Det Bæredygtige Loppemarkeds mål er at afholde loppemarkeder, der løber rundt ift de ressourcer, og den tid der lægges i det. Ligeledes ønskes det at have et velgørende formål, og derfor indgåes der ifm hvert marked en aftale med en organisation der kan hente/modtage evt overskydende tøj, legetøj, brugsgenstande osv.

Det er mega ærgerligt at bruge en masse penge på en stand man ikke får brugt pga dårligt vejr. Derfor tilbydes det at standholder kan få 50 kroner retur ved aflysning af marked pga dårligt vejr*
Hun vil være på pladsen kl.9.00 og tjekke jer ind ud fra høfligt kø-princip, og I kan derefter frit vælge et ledigt område. I bedes således IKKE sætte op før I er tjekket ind.

Hun ønsker at undgå at nogen ankommer før tid og sætter op før den tilladte tid i henhold til tilladelser fra kommunen. Kommercielt salg er ikke tilladt, ej heller opsætning af madbod. I bedes alle rydde pænt op efter jer selv, så vi kan efterlade pladsen pæn og ryddelig.

  • Hun forbeholder sig retten til at vurdere, hvornår vejret er for dårligt til at det giver mening at afholde markedet. Der returneres IKKE penge ifm med sygdom eller andre årsager. Dog kan billetten til standen godt gives eller sælges videre.

Klik på begivenheden her.

Sted: Enghave Plads, Enghave Plads 13B, København V
Dato: Søn. d. 4. august 2024
Tid:, kl. 10-12.
Pris: Entré: 100 kr Køb/bestil billet