Alle ved det. Alle har prøvet det. Backgammon, spillet der bare virker! Måske er du allerede har en spillemakker, men det kan også tænkes at du mangler en at spille med, og så er der faktisk håb forude! Absalon Backgammon Klub på Vesterbro har noget for alle.

Backgammon er forholdsvis nemt at lære (men svært at mestre), men der er stadig mange regler man skal have styr på før man går i gang.  Kunne du godt tænke dig at lære mere om spillet, så kan du hver tirdag deltage i åben turnering, hvor alle spillere –  ligefra nybegyndere til de rigtige’hardcore’ – kan være med. Registrering starter gerne 15-20 minutter før turneringsstart. Er du erfaren kan du være med på hold til turneringer, som løbende afholdes hos de forskellige klubbers lokaler. Backgammen kører deres officelle ranking via Dansk Backgammons hjemmeside. Det er nemt og klubben hjælper dig gerne med det med at blive tilmeldt m.v.

Jesper Thode Larsen, Dit Vesterbro, var forbi en torsdag aften, da Absalon Backgammon Klub lagde hjemmebane til holdturneringen. Tag et kig med her. I kan se mere om Absalon Backgammon arrangementer på deres facebookside her.