Denne gang viser de dokumentarfilmen APOLONIA, APOLONIA

Udvalgte torsdage holder de BabyBio i Vester Vov Vov. Her er biografen forbeholdt barslende med eller uden baby på armen. Filmene vil være fra deres aktuelle program, og rammerne de samme hyggelige som altid.

Derudover vil lyden være let dæmpet under filmen og der vil ikke være helt mørkt i salen. Så det bliver muligt at have sin baby med under filmen. Barnevogne kan parkeres inde eller ude. De har ikke en decideret babyalarm vagt, men deres personale har selvfølgelig et øje og øre på evt. sovende små.

BabyBio koster 70kr for film alene, eller film + en valgfri kaffe for 100 kr. Filmen starter kl. 11, caféen er åben fra 10.15.

——————
APOLONIA, APOLONIA

Vinderen af hovedprisen på verdens største dokumentarfilm-festival, IDFA i Amsterdam. Lea Globs gribende livfrise – optaget over en periode på 17 år – er en coming-of-age historie og et eksistentielt dyk ned i en ung kvindes tanker om seksualitet, kunst, idealisme og kærlighed, som hun udlever og justerer dem op igennem sine tyvere. Med et anakronistisk bohememiljø og det parisiske kunstakademi som bagtæppe, følger vi unge Apolonias personlige og kunstneriske udvikling, fra den tidlige pleje af et ungt talent, til hun tager springet ud i den kommercielle kunstverden.

Du kan købe din billet på begivenheden her.

Foto ABW