Butikker har det bedst med at holde åbent. Sådan er det også for den 124 år gamle Arnold Busck i Købmagergade. Selvom COVID-19 var tæt på at tage livet af den gamle herre, genåbner butikken i Købmagergade nu igen på lørdag den 9 . maj – som den første af måske flere butikker – imens kuratorerne arbejder på højtryk med at få Arnold Busck til at leve videre i relevante sammenhænge. Det oplyses i en pressemeddelse. 

Ulykken var stor over hele landet, da Arnold Busck den 27. april måtte meddele, at ledelsen havde fundet det nødvendigt at indgive konkursbegæring til Skifteretten.
Siden da har kuratorerne arbejdet intenst med at få Arnold Busck eller dele heraf til at leve videre i relevante sammenhænge. Om og i så fald i hvilke sammenhænge dette kan lade sige gøre er alt for tidligt at spå om, men der er ingen tvivl om, at såvel butikker som varer har det bedst med at være tæt på kunderne.

Derfor slås dørene op igen i Arnold Busck i Købmagergade lørdag den 9. maj. Personalet står klar til at tage imod kunderne, og de glæder sig rigtig meget til gensynet.
Afviklingen af konkursboet varetages af kurator, advokat Peter W. R. Krarup og kurator, advokat Pernille Bigaard.