Glyptoteket er meget glade for deres mange årskortholdere, og I skal selvfølgelig have mulighed for at se så mange udstillinger som muligt i år. Det oplyses i deres nyeste nyhedsbrev.

I skal have mulighed for besøge Vinterhaven en ekstra gang og gå en tur rundt i antikken og nyde den. Derfor bliver alle årskort, der var aktive, da museet lukkede 12. marts, forlænget med det antal dage museet har været lukket plus en ekstra måned. Alt du som årskortholder skal gøre, er at smutte ind forbi museumsbutikken eller billetsalget, når du første gang besøger museet efter genåbningen, så sørger personalet for at forlænge dit årskort.

De håber selvfølgelig, at så mange som muligt vil beholde deres årskort, men hvis du grundet denne lukkeperiode ikke ønsker det, er det selvfølgelig muligt at få det refunderet. Du skal blot skrive en mail til info@glyptoteket.dk med ønsket og dine kontaktinfo, så kontakter de dig hurtigst muligt og får en refundering på plads.

Nye årskort.
Hvis du nu sidder og tænker, at du kender nogen, der godt kunne bruge et årskort, når de åbner igen, så er det også muligt at købe et helt nyt årskort via vores webbutik. Alle årskort, der er købt under lukningen, vil først blive aktiveret, når museet igen er åbent.

Tusind tak for al den støtte I viser Glyptoteket og husk, at I kan følge dem på både Facebook og Instagram, hvor de løbende deler lidt af det, de har mulighed for at dele med jer indtil I igen kan ses på deres fælles Glyptotek.