686 dage efter den første store nedlukning melder regeringen med opbakning fra Folketinget nu, at den ønsker restriktionerne fjernet. Det er til dato årets bedste nyhed. Nu skal vi alle sammen ud at opleve igen, opfordrer Brian Mikkelsen.

Foto: JTL

På et pressemøde har statsministeren netop meldt ud, at regeringen indstiller til, at alle restriktioner stopper pr. 31. januar. Den udmelding vækker begejstring i Dansk Erhverv.

”At restriktionerne ophæves på mandag, er en meget positiv melding. Det er til dato året bedste nyhed. To år er gået med restriktioner og store omkostninger for rigtigt mange mennesker og virksomheder. Mange hensyn har været i spil de sidste to år, og selvom vi undervejs ikke har været enige om alt, er Danmark i dag et rigtigt godt sted – i særdeleshed når vi sammenligner os med den store verden omkring os. Fra Dansk Erhverv skal lyde en stor tak til alle, der har været med til at håndtere den her pandemi, og tak til regeringen, Folketinget, myndigheder og organisationer for et samarbejde, der viser, at sammenhold er det stærkeste hold, en nation kan stille med,” siger Brian Mikkelsen og fortsætter:

”Der er brancher og virksomheder, der har lidt meget store tab de sidste to år på grund af restriktioner. Jeg er sikker på, de er klar til at tage imod os alle sammen igen – klar til at give os alle sammen gode oplevelser. Nu skal vi ud at opleve igen!”

Kilde.