På museet kan man gå på udforskning blandt de mange interaktive installationer med optiske illusioner. Oplevelserne og interaktionerne med illusionerne er underholdende og skaber indsigt i den videnskab, der ligger bag illusionerne. Uanset alder vil Museum of Illusions forbløffe!

I uge 42 er museet beklædt i (u)hyggeligt halloween-tema og holder åbent hver dag fra kl. 9-22, så både de morgenfriske og aftenravnene har mulighed for at gå på opdagelse rundt i museet.

Her er nogle af de højdepunkter, som gør besøget på Museum of Illusions i efterårsferien ekstra underholdende for både børn og voksne:

– Lån et halloween-kostume og lav dit eget fotoshoot i de mange installationer. På Museum of Illusions må man nemlig gerne røre ved udstillingerne, og forståelsen for illusioner bliver større, når man selv leger med.

– Mandag og tirsdag i uge 42 fra kl. 11-14 tilbyder museet ansigtsmaling. Kom og bliv forvandlet til et uhyggeligt skelet, en græskarmand eller dit foretrukne Halloween-monster.

– Udvidede åbningstider: Museet er åbent fra kl. 9-22 hver dag i uge 42, så både familier med morgenfriske krudtugler eller søvnige teenagere kan være med.

– Udforsk mere end 70 udstillinger med illusioner, der aktiverer sanserne, udfordrer perspektiver og vækker fantasien.

Museum of Illusions er det perfekte sted til at kombinere leg og læring. Gennem ens egen forbløffelse og museets hold af illusionseksperter får man dybere forståelse for videnskaben bag illusionerne. Tag hele familien med og brug efterårsferien til at få en (u)hyggelig oplevelse, hvor du næsten ikke tror dine egne øjne.

Pr-foto Museum of Illusions