Der venter københavnerne en helt særlig oplevelse, når IKEA København byder indenfor til et kæmpe pyjamasparty lørdag den 31. august.

En pyjamasfest udover det sædvanlige. 
Det er, hvad københavnerne kan se frem til den 31. august i IKEA København. Kunder, der trækker i natkjole, morgenkåbe eller pyjamasskjorte, når de besøger møbelhandleren, kan glæde sig til et festligt besøg med en lang række aktiviteter for store og små lige fra morgenstunden.

Der vil blandt være højtlæsning af Lambang & Kaspar, lækre mocktails og live DJ på forpladsen.

– Vi glæder os til at tage imod vores kunder til en sjov og festlig dag. Vi håber, at mange vil tage nattøjet på og være med til at skabe en anderledes og mindeværdig shoppingoplevelse. Samtidig er formålet at kaste lys over betydningen af god søvn, siger Fatima Gustafsson, der er varehuschef i IKEA København.

Pressefoto IKEA København

Ny inspiration til bedre nattesøvn
Pyjamasfesten markerer også afslutningen på en større ombygning af soveværelsesafdelingen i varehuset. Gennem de seneste måneder har IKEA København udvidet deres afdeling med endnu mere inspiration og løsninger til soveværelset – alt sammen for at kunne understøtte en bedre søvn for de mange mennesker.

– Vi er meget glade for vores nye soveværelsesafdeling, hvor vi, med fokus på de nyeste indsigter og trends, stræber efter at skabe de bedste løsninger for en forbedret nattesøvn, siger Fatima Gustafsson.

Gratis morgenmad og rabat ved kassen
For kunder, der trækker i nattøj, vil der være en gratis morgenmadstallerken inkl. kaffe eller smoothie til børnene.

Til de nattøj-klædte er der yderligere 200 kr. rabat at hente for køb på minimum 750 kr.

Program for dagen:
• Højtlæsning af Lambang & Kaspar kl. 13:00-13:30 og igen kl. 14:30-15:00 (Foregår i dagligstuen på 1. sal)
• Selfie box ved indgangen: Med stående seng som display
• Højtlæsning, filmhygge og gratis popcorn i dagligstuen: kl. 13.00-13.30 og 14.30-15.00 og filmhygge foregår kl. 16.00-18.00
• DJ på forpladsen: Kl. 10:00-17:00
• Mocktails: Kl. 10.00-13.00 og 14.00-17.00 (ved hovedindgangen).