NU GÅR DET LØS MED LIVE MUSIK OG DJ’S, KUNST, NERVEPRIRRENDE ARTISTERI, WORKSHOPS, SMYKKEDESIG, PLANTEMARKED OG MEGET MERE!

Efter to år med Lights on Vesterbro er kulturdagene nu gået hen og er blevet en farverig sensommer-tradition. Konceptet bag projektet, er det samme, som de sidste år. Vesterbro Lokaludvalg tilbyder lokale foreninger og erhvervsdrivende økonomisk støtte, så de kan stå for et kulturelt event i løbet at de dage, Lights on Vesterbro foregår. Sammen skaber I en weekend fuld af liv, fest og kultur lige her på Vesterbro, samtidig med at vi endnu engang får sat Vesterbro på det kulturelle københavnerkort.

Mød Vesterbro Lokaludvalg og lokale foreninger på Enghave Plads.
Som et nyt tiltag sætter de lørdag d. 3. september et foreningstelt op på Enghave plads. Her vil du dagen igennem kunne møde lokale Vesterbro-foreninger, se hvad de laver og høre hvordan du måske kan være med.

Ud over foreningerne er de også selv til stede i foreningsteltet. Så har du en god ide til Vesterbro, eller et lokalt emne du gerne vil snakke med os om? Så kom endelig forbi teltet.

Se det fulde program
De er glade for igen i år at kunne præsentere et tæt pakket program alle tre dage, hvor der med garanti er oplevelser for enhver smag og aldersgruppe.

De skaber Lights on Vesterbro i samarbejde med Vesterbros lokale foreninger og erhvervsliv. Det gør de, fordi de mener, at de sammen kan skabe noget helt unikt for vores bydel – det er Lights on Vesterbro.

De offentliggør det fulde program i løbet af denne weekend, så hold øje lige her.