Årets mest velsmagende kokkekonkurrence er tilbage som en del af Madland. 20. september 2020 udfordrer Mejeriforeningen og Ost & ko igen landets kokke til at kreere kongerigets bedste ret med ost og dyste om præmien på 20.000 kr.

Pressefoto: Mejeriforeningen og Ost & ko

Corona nåede desværre lige akkurat at lukke ned for det, som de alle gik og ventede på, nemlig Danmarks bedste osteret. Men nu sker det endelig! Søndag 20. september kl. 14-18 åbner de dørene for dette års store ostekonkurrence!

I 2018 tog restaurant Jordnær sejren med en flan på Blå Grubé, hasselnødssablé, brændte figner og figenescabeche efter en tæt konkurrence med Falsled Kro, Restaurant Wilhelm, Søllerød Kro, Restaurant Kanalen, formel B, Trio, Kiin Kiin, Restaurant Hærværk og MeMu. Se alle retterne her og video fra eventen her.

I år er 190 restauranter inviteret til at ansøge med deres bud på Danmarks bedste osteret. På baggrund af kokkenes ansøgninger udvælges ti originale retter til konkurrencen. Det erfarne dommerpanel består af Helle Brønnum Carlsen, madkritiker på Weekendavisen, Lærke Kløvedal, madanmelder på Politiken, Lisbeth Jacobsen, restauratør og kok på Restaurationen, Rasmus Palsgård, journalist og madanmelder fra Feinschmeckeren og 360 Eat Guide og Erwin Lauterbach, restauratør og kok på Lumskebugten.

Tid og sted.
Danmarks bedste osteret 2020
20. september kl. 14.00-18.00
CPH Food Space, Slagtehusgade 11, København

Tilmelding.
Dagen byder på imponerende gastronomi og oste-smagsoplevelser. Se hele programmet her og tilmeld dig til Anna Bartels på anna@koalitionkbh.dk senest 14. september. Der er få pladser, så tilmelding er først til mølle.

Læs mere her.