vesterbro-L

Kulturnatten lyser byen op i oktober

Dagene bliver kortere, men der er alligevel grund til at glæde sig til efteråret. Den 11. oktober brydes mørket nemlig, når Kulturnatten oplyser byen med flotte lysinstallationer og flere hundreder spændende særarrangementer for børn og voksne i alle aldre i København og på Frederiksberg.
Kulturnatten lyser byen op i oktober

Grand Opening

Grand Opening
I en lille brostensbelagt sidegade til Vesterbrogade og Frederiksberg Allé byder byens nye art shop & galleri, Monday Studio, alle kulturryttere og andet godtfolk velkommen til en weekend med kunstsvingom og gode tilbud.

VEJEN TIL PALMYRA

Torsdag den 19. september kl. 17 åbner Glyptoteket den nye udstilling: Vejen til Palmyra.
VEJEN TIL PALMYRA

Gentlemen og mormorstyle længe leve! Kom med til Copenhagen Tweed Ride

Gentlemen og mormorstyle længe leve!  Kom med til Copenhagen Tweed Ride
Hvorfor ændre på en god tradition? Lørdag d. 14. september er det ottende år i træk, at Copenhagen Tweed Ride løber af stablen. Velekviperede gentlemen og -kvinder klædt i vintage fra top til tå cykler gennem gader og stræder i Kongens København, hvor Hendrick's Gin som hovedsponsor sørger for væskebalancen med klassiske cocktails undervejs på turen.

Nu åbner X-hall ved Bispeengbuen

Hovedstaden har fået nyt skate-anlæg. Det fejres ved en officiel åbningsfest ved skate-anlægget den 3. september.
Nu åbner X-hall ved Bispeengbuen

Überbanko

Du er inviteret med til Überbanko, hvor Michelle Hviid og Nikolaj Langkilde gør klar til det vildeste banko med flotte luksuspræmier.
Læs mere
Überbanko

Whisky & Rom Festival 2019 i Kbh.

Whisky & Rom Festival 2019 i Kbh.
Er du også fan af kvalitets whisky og rom, så kom og oplev et udpluk af Danmarks dygtigste importører på Sjællands Whisky & Rom festival.
Læs mere
Kirkeklokker, gæster, hvide duer og masser af ris i luften? Skal I sige JA til hinanden, men uden den store og dyre bryllupsfest, så kan I nu få et 'Drop in-bryllup'.
Læs mere
Drop in-bryllup

IRONMAN 2019

I går var der dømt IRONMAN i København og trods regnen, var der masser af tilskuere der heppede på de seje jernmænd- og kvinder - ca. 3000 deltagere, som svømmede, cyklede og løb og afslutningvis kom i mål på Christiansborg Slotsplads. Dit Vesterbro var med på sidelinjen - se med her.
Læs mere
IRONMAN 2019

Pride 2019 - en regnbue over København

Pride 2019 - en regnbue over København
Traditionen tro blev Pride 2019 Paraden afholdt i går, lørdag d. 17 august og var den sidste dag i Pride Week og dermed ”begyndelsen på afslutningen” før det store show på Rådhuspladsen. Dit Vesterbro var med - se alle billederne her.
Læs mere
facebook 
MailPoet