vesterbro-L

Strøm i Cisternerne

Cisternerne under Frederiksberg danner rammerne, når Strøm inviterer d. 15 august 2020 på en enestående audiovisuel digital rejse ned i den danske undergrund, i selskab med et af de største elektroniske navne Danmark kan mønstre på den internationale scene.

Læs mere
Strøm i Cisternerne

Byttemarked på Rådhuspladsen

Byttemarked på Rådhuspladsen
Kom med til Danmarks største byttemarked midt på Rådhuspladsen, når Københavns Kommune er vært og sætter fokus på byttekultur og genbrug d. 19 september 2020.

Læs mere

DROP IN-DÅB

Hvis du går rundt med overvejelser om at blive døbt, har du mulighed for at blive det til drop in-dåb - helt uden at skulle tilmelde dig. Du bestemmer, hvem du vil have med - eller om du vil komme alene.

Læs mere
DROP IN-DÅB

"Det andet Iran"

"Det andet Iran"
Oplev fotograf Shazia Khan's mange portrætter fra "Det andet Iran", når han åbner udstillingen på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus d. 13 august. Fotoudstillingen viser øjebliks-portrætter af mennesker i en hverdagssituation.

Læs mere

Tid til vandpjask

Vesterbro Svømmehal glæder sig til at se jer på mandag, hvor de igen slår dørene op til Vesterbro Svømmehal. Der er dog visse hensyn der skal tages.

Læs mere
Tid til vandpjask

PRIDE PÅ GLYPTOTEKET

PRIDE PÅ GLYPTOTEKET
Torsdag den 20. august er der plads til både guddommelig vildskab, mangfoldige kærlighedshistorier og normbrydende familiekonstellationer. I forbindelse med Pride Week 2020 byder Glyptoteket på queerlæsninger af antikkens mytologiske figurer og giver mulighed for at se nogle af museets skulpturer i et helt nyt lys.

Læs mere

Telefonlinje for mennesker med handicap går live på Facebook

Peer to peer-initiativet Venskabslinjen er en telefonlinje, hvor frivillige med handicap taler og rådgiver andre mennesker med handicap. Det er Hverdagsaktivisterne, der står bag telefonlinjen, der så dagens lys i september sidste år. Til den første live-udsendelse, hvor telefonen blev åbnet lige efter, ringende 22 mennesker ind for at tale med en af de frivillige telefonpassere.

Læs mere
Telefonlinje for mennesker med handicap går live på Facebook

Hver anden kommune har skoddet smøgerne i arbejdstiden

Hver anden kommune har skoddet smøgerne i arbejdstiden
Fra 1. august må kommunalt ansatte i 50 af landet kommuner vente til fyraften med at tænde en cigaret eller stoppe en pibe. Alene i 2020 har 18 kommuner gjort arbejdstiden røgfri. Og fire mere er på vej. 

Læs mere

Ikke alle kan bruge mundbind

Udgangspunktet er, at mundbind kun skal bruges af personer, der selv kan tage det af og på, derfor er f.eks. børn og personer med mental svækkelse undtaget. Samtidig skal mundbindet kunne sidde tæt til ansigtet, og det gør, at f.eks. børn eller nogle personer med forandringer ved ansigt og ører kan være undtaget, fordi et standardmundbind ikke passer til dem. Endelig er det vigtigt, at bæreren af mundbind ikke får voldsomme gener eller ubehag ved at bruge det. Læs mere her og se hvilke undtagelser der gør sig gældende.

Læs mere
Ikke alle kan bruge mundbind

”Transfigured Night”

”Transfigured Night”
Denne udstilling er en serie af nattescener, hvor mørket fungerer som et romantisk perspektiv til at udforske det naturlige sublime og det uhyggelige og mystiske. Angela Gram er inspireret af naturens uendelige biologiske mangfoldighed, hvor kunstnerens vision kan dykke ned i andre ukendte, overjordiske verdener, der er fredfyldte og skræmmende, fantastiske og alligevel slående virkelige. Du kan opleve udstillingen fra d. 14 august 2020 i Gallery Poulsen.

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ GODOT

Det bliver ikke for sarte sjæle, når Teatret ved Sorte Hest nu kaster sig over et af vor tids helt store mesterværker. Samuel Becketts MENS VI VENTER PÅ GODOT får ny saft og kraft af dansk teaters svar på det vildeste rockband, når Nicolas Bro, Mads Wille, Steen Stig Lommer og Kristoffer Helmuth går på scenen i Maria Vinterbergs iscenesættelse med scenografi af Marianne Nilsson. Der er premiere den 4. september kl. 20.00.

Læs mere
MENS VI VENTER PÅ GODOT

Pas på dyrene i sommervarmen

Pas på dyrene i sommervarmen
Mange mennesker nyder de lange sommerdage med solskin og høje temperaturer. Desværre kan vores dyr have sværere ved at klare det varme vejr. Derfor beder Fødevarestyrelsen nu dyreejere om at være forberedte på, at dyrene har brug for hjælp. Fødevarestyrelsen har lavet en række gode råd, som skal hjælpe dyreejere til at sørge for, at dyrene har det godt i varmen.

Læs mere

TØJPROJEKTET – Et genanvendelsesprojekt på Vesterbro

Hvert år skiller danskerne sig af med utrolig meget tøj på landsplan, og det ender ofte i skraldespandene, fordi det er svært for mange at finde steder at aflevere brugte tekstiler – dette oplever værestederne på Vesterbro på nærmeste hold. Mange lokale afleverer brugte tekstiler i håb om at det kan bruges af andre, så man på den måde bidrager til bæredygtig grøn og social bevidsthed i samfundet. Måske du har noget liggende i klædeskabet? Dit Vesterbro var lige forbi.

Læs mere
TØJPROJEKTET – Et genanvendelsesprojekt på Vesterbro

Det sker - ny kalender på Dit Vesterbro

Dit Vesterbro har fået en ny og forberedt udgave af kalenderen 'Det sker'.
Læs mere
Det sker - ny kalender på Dit Vesterbro

Der sker en masse på Vesterbro - se det sker her

Følg Dit Vesterbro på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-vesterbro.dk

MailPoet