vesterbro-L

Den Trafikale Helhedsplan for Dybbølsbro bør være et wake-up-call

Ifm. med den netop afsluttede høring om trafikal helhedsplan for Dybbølsbro, har Vesterbro Lokaludvalg forholdt sig både til trafiksituationen ved Dybbølsbro, men lige så vigtigt kigget på den Københavns trafikudvikling, som de mener står over for et kæmpe problem. Perspektiverne for trafikudviklingen er dybt foruroligende. Det mener de kalder på en overordnet plan for afviklingen af biltrafikken i København.

Læs mere
Den Trafikale Helhedsplan for Dybbølsbro bør være et wake-up-call

Copenhagen Half Marathon i billeder

Copenhagen Half Marathon i billeder
27.000 løbere deltog søndag i Copenhagen Half Marathon i Københavns og Frederiksbergs gader. Dit Vesterbro var også på gaden, så se stemningsbillederne her.

Læs mere

Klik på Det sker

Sensommeren 2023 på Vesterbro byder på en masse lokal musik, teater, udstillinger, film og meget mere. Det kan være svært at følge med i alle tilbuddene. Men her på byportalen er du kun et klik væk fra det store overblik.

Læs mere
Klik på Det sker

Kulturnattens program

Kulturnattens program
Når mørket sænker sig over byen den 13. oktober, vil Kulturnatten igen forvandle København og Frederiksberg til en levende, myldrende, lysende og sprudlende organisme. I år er det 30 år siden, Kulturnatten for første gang trak folk op af stolene og ud på gaderne til Danmarks største endagsbegivenhed, og årets imponerende program afspejler tydeligt den glæde og vedholdende begejstring, der stadig er, for at dele byen og dens kulturelle mangfoldighed med hinanden. Se de mere end 200 arrangementer her.

Læs mere

Politiet bruger ny lov i forbindelse med Derby

I praksis vil det betyde at FCK’s fans vil blive tilbageholdt på Brøndby Stadion i maximalt en time efter kampen. Det pålægges Brøndby IF, som har ansvaret på stadion, at sikre, at det kan lade sig gøre rent sikkerhedsmæssigt, og at de tilbageholdte tilskuere i perioden har adgang til relevante faciliteter.

Læs mere
Politiet bruger ny lov i forbindelse med Derby

GOSPELfest-gudstjeneste

GOSPELfest-gudstjeneste
Masser af svingende energisk gospelsang med 50-60 mand stort kor, solister og 3 af de bedste gospelmusikere. Et brag af en gospelfest til denne gudstjeneste. Dirigent Lars Bak, præst Maria Fihl. Det sker torsdag 21. september kl. 19.30 i Eliaskirken, Vesterbros Torv.

Læs mere

Godt nyt for nogen af Vesterbros mest udsatte

Som altid kigger Vesterbro Lokaludvalg budgettet efter med Vesterbro-brillerne på, når kommunens budget for næste år bliver offentliggjort. De er som udgangspunkt tilfredse med, at Vesterbros hårdt pressede stofscene får ekstra midler, helt konkret til Mændenes hjem, Café Dugnad og til Reden. Men de bemærker samtidig at den sociale bevågenhed ikke rakte til at inkludere et bedre tilholdssted til brugerne af lommeparken ved Enghave Plads.

Læs mere
Godt nyt for nogen af Vesterbros mest udsatte

Behov for støtte og forståelse for demens i København

- Jeg håber på, at mine børnebørn vil med ud. Men ellers går jeg turen selv. Det kan jeg sagtens - og jeg kan godt love, at jeg går området tyndt. Jeg er nok rigtigt godt træt, når jeg kommer hjem, men det er ok - og jeg er nok også træt dagen efter. Men det betyder ikke noget, når jeg har været med til at gøre en stor og vigtig forskel, siger John Larsen, der håber, at han i mødet med andre på dagen også kan være med til udbrede viden og bryde med nogle af tabuerne om demenssygdomme.

Læs mere
Behov for støtte og forståelse for demens i København

Der sker en masse på Vesterbro - se det sker her

Følg Dit Vesterbro på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-vesterbro.dk