vesterbro-L

Invitation til fødselsdag

I denne uge er det 8 år siden Folkehuset Absalon åbnede, og på søndag d. 20. august holder de fødselsdag med pandekager til morgenmad, cirkusbanko, stoleleg, linedance og meget andet for store og små. De håber, du vil komme og tage familie og venner med. Aftenen før Absalons fødselsdag holder de fællesfødselsdag. Denne aften kan alle, der har haft fødselsdag det sidste år, fejre sig selv og hinanden med mad, sang, skåltaler, fest og mange lange hurra. Tillykke fra Dit Vesterbro.

Læs mere
Invitation til fødselsdag

Ingen weekendsplaner? Så læs med her…

Når familien rykker ud, kan alle behov tilgodeses. Børnene kan bruge energi på vores legeplads, trampolin fodboldbane og mini-skovområde mens de voksne kan nyde gløderne fra bålet og sørge for en god og hyggelig stemning til hele familien. De har lige nu flere ledige weekender i deres familietelt i Dorotheas have.

Læs mere
Ingen weekendsplaner? Så læs med her…

Pride på Glyptoteket

Pride på Glyptoteket
På omvisningen ser I nærmere på skulpturer fra Glyptotekets antik og moderne samling, som på hver deres måde fortæller historier om køn, seksualitet og magt. Hør om den guddommeliggjorte yngling Antinous og hans elsker, kejser Hadrian, og bliv klogere på de mangfoldige kærlighedsfortællinger blandt marmorskulpturerne.

Læs mere

Politiet opretholder den skærpede indsats ved de danske grænser

Rigspolitiet har på anbefaling fra Politiets Efterretningstjeneste (PET), fundet det nødvendigt at opretholde den midlertidigt skærpede indsats ved de indre danske grænser. Den skærpede indsats blev iværksat den 3. august 2023 og forventes indtil videre opretholdt frem til og med den 22. august 2023. Det betyder bl.a., at man fortsat vil kunne opleve stikprøvevis grænsekontrol i forbindelse med indrejse fra Sverige, og at grænsekontrollen mod Tyskland fortsat er intensiveret i denne periode.

Læs mere
Politiet opretholder den skærpede indsats ved de danske grænser

Vesterbro Panel er delt i spørgsmål om sluttidspunkt for udeservering

Vesterbro Panel er delt i spørgsmål om sluttidspunkt for udeservering
Over sommeren har Vesterbro Lokaludvalg haft udsendt en borgerpanelundersøgelse om udeservering til Vesterbro Borgerpanel. Og der er stor interesse for emnet blandt medlemmerne af borgerpanelet. 1.041 vesterbroere har deltaget i undersøgelsen, og mange har skrevet uddybende kommentarer. De drøfter undersøgelsens resultater på lokaludvalgsmødet den 23. august, når de skal lave et høringssvar til høringen om det nye administrationsgrundlag for udeservering. En stor tak skal lyde til dem, der har deltaget i undersøgelsen!

Læs mere

Sommergazz - Forrygende sommerdag for børn

Prøv hoppeborgen, se Cirkus Vista, vær med til cricket, bag snobrød, få malet dit ansigt og flettet dit hår. Du kan også få en børnetattoo og smage på frembringelser fra flødebollemaskinen. I kirken er der bibelfortælling og drama, gode historier og musik. Det sker søndag 20. august kl. 13-17.

Læs mere
Sommergazz - Forrygende sommerdag for børn

Deltag og gør samlingerne søgbare

Deltag og gør samlingerne søgbare
Måske har du også selv overvejet at prøve kræfter med indtastning, der er både sjov og lærerig. Hvis ja, er dette efterår et godt tidspunkt at starte. I sensommeren/efteråret 2023 åbner Københavns Stadsarkiv for et helt nyt indtastningsprojekt, hvor du kan være med fra starten.

Læs mere

Syv personer anholdt for tricktyverier mod ældre

Københavns Politi har anholdt i går de syv personer på forskellige adresser i kredsen. Tre adresser blev i den forbindelse ransaget. De mange tricktyverier er begået flere forskellige steder i Københavnsområdet i perioden fra årsskiftet og frem til nu.

Læs mere
Syv personer anholdt for tricktyverier mod ældre

Mortalities

Mortalities
Virtual Reality-operaen MORTALITIES er et nyt operaformat og Sort/Hvid er klar med en anderledes forestilling d. 19 august 2023. Fire gæster lukkes ind ad gangen til en eksklusiv oplevelse, der både er fysisk og virtuel. Efter et indledende ritual bevæger du dig fysisk rundt i en stor live installation, hvor der udspiller sig en multisensorisk dødsopera. Det kunstneriske hold har udviklet seks versioner af døden, som du får mulighed for at afprøve.

Læs mere

Vil du være med? Hvordan skaber vi en værdig sidste tid?

Er du en ældre borger fra Region Hovedstaden, der som patient med en alvorlig, livstruende sygdom har gjort dig erfaringer fra et af regionens hospitaler – eller er du pårørende til en ældre borger, der er, eller har været, indlagt med en alvorlig, livstruende sygdom i den sidste tid? så hører de meget gerne fra dig.

Læs mere
Vil du være med? Hvordan skaber vi en værdig sidste tid?

Læsetips til lænestolen på Vesterbro

Bøgerne de præsenterer, er ret forskellige, men fælles for dem er, at de selv synes at de fortjener at blive læst. Kom! - Uanset om du mangler inspiration til dig selv eller om du søger bøger til din læseklub. Som en ekstra lille detalje serverer de te, kaffe og småkager. Og du får naturligvis udleveret en liste med de præsenterede titler som du kan tage med hjem. Bemærk tilmelding er nødvendig.

Læs mere
Læsetips til lænestolen på Vesterbro

Der sker en masse på Vesterbro - se det sker her

Følg Dit Vesterbro på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-vesterbro.dk