vesterbro-L

Politi tjekker trafikken ved skolerne

I denne uge vender skolebørnene tilbage til skolen efter juleferien. I den forbindelse tjekker politiet den travle morgentrafik ved skolerne.

Læs mere
Politi tjekker trafikken ved skolerne

Godt Nytår

Godt Nytår
Skal du også starte 2023 med en YouBox? Lantz CPH arbejder videre med tre forskellige YouBox med hvert deres fokus. Der er en til dig, uanset om du ønsker: Anti-aging mod fine linjer og rynker, at bekæmpe pigmenter og reparere huden eller berolige rødme og rosacea.

Læs mere

Nytår med færre ambulance-udrykninger end sidste år

​Det danske akutberedskab har med 942 udrykninger med ambulancer, akutlægebiler, akutbiler og akutlægehelikoptere overordnet set haft et mindre travlt nytår end sædvanligt. Tal fra landets fem regioner er indsamlet af Region Syddanmarks AMK-Vagtcentral, og herfra lyder meldingen, at den samlede travlhed har ligget under normalen. Se tal fra din region her.

Læs mere
Nytår med færre ambulance-udrykninger end sidste år

Mødet med mennesket – en samtale om udsathed

Mødet med mennesket – en samtale om udsathed
'Maria Projektet' er en bog, fotoinstallation og en række samtaler og events skabt af kunstneren Hanne Lise Thomsen, der forsøger at give stemme til nogle af de mennesker, der har levet med og i stofmiljøet på Vesterbro i et forsøg på at give os alle en dybere forståelse af en sådan virkelighed, der ikke bygger på stereotyper og stigmatisering.

Læs mere

Kør med i vintercyklingsugen 2023

Det er skønt at cykle til arbejde, når solen skinner og fuglene fløjter. Men mange af os stiller cyklen væk i vinterhalvåret, og det er en skam. Altså, vi forstår det jo godt: Kulden bider, fingrene er frosne, vejen er glat og det er mørkt både morgen og aften. Men vintercykling har mange fede fordele: Du får fx masser af motion og frisk luft, og du har cykelstierne for dig selv! Så find din indre viking frem og kør med i VI CYKLER TIL ARBEJDE-vintercyklingsugen, der ruller afsted i hele uge 4.

Læs mere
Kør med i vintercyklingsugen 2023

Hvor skal din næste særlige begivenhed afholdes?

Hvor skal din næste særlige begivenhed afholdes?
Lefeldtgaard pynter gerne op til særlige anledninger. Er du nygift, skal du fejre en veninde eller mangler du bare den helt rigtige lokation, så hop ind på deres side og book datoen allerede. Så er I sikret en uforglemmelig oplevelse.

Læs mere

Politiet styrker sin fartkontrol

Den nye model af ATK-bilerne, som politiet nu har taget i anvendelse, rummer samtidigt en række forbedringer i forhold til den tidligere model. ”Vi får dels bedre muligheder for at kunne fotografere de motorcyklister, der kører for stærkt, og samtidigt har kameraet også fået en højere opløsning, så vi får bedre billeder at arbejde med. Og så er komforten for vores personale, der skal arbejde i bilerne, også blevet bedre”, siger Thomas Tarpgaard.

Læs mere
Politiet styrker sin fartkontrol

Vi bytter julegaver for 400 millioner kroner

Vi bytter julegaver for 400 millioner kroner
”Stort set alle butikker tilbyder byttemuligheder, men der kan være forskel på kravene fra butik til butik, og derfor er det vigtigt, at forbrugerne sætter sig ind i de enkelte butikkers bytteregler. Hvis du som forbruger vil have pengene tilbage, er det meget normalt, at butikkerne kræver, at du skal have kvitteringen med, mens det næsten altid er nok med et byttemærke, hvis du bare vil bytte gaven til en anden ting,” siger Bo Dalsgaard.

Læs mere

Der sker en masse på Vesterbro - se det sker her

Følg Dit Vesterbro på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-vesterbro.dk