Passende fodring yder et afgørende bidrag til et langt og sundt hundeliv. Med sundt hundefoder kan hundens naturlige ernæringsmæssige behov imødekommes optimalt.

Sortimentet af Bellfor hundefoder er præcist tilpasset til dette formål og hjælper hundeejere med at tage sig af deres firbenede familiemedlemmer efter behov.

  • Hvad hunde virkelig har brug for’

Hunde er såkaldte semi-kødædere. Deres fordøjelse er derfor primært designet til at udnytte animalske proteiner og fedtstoffer.

 

For at undgå problemer som foderintolerance og fordøjelsesbesvær er det vigtigt at tage højde for dette, når du vælger hundefoder.

I praksis kan dette dog nogle gange være svært. Hvede og andre ingredienser af lav kvalitet er for længe siden er blevet en almindelig ingrediens i hundefoder.

Selvom dette kan reducere produktionsomkostningerne, øger det også risikoen for kostrelaterede sygdomme. Kvalitetsbevidste hundeejere bør derfor undgå produkter, hvor hvede er den vigtigste ingrediens.

  • Naturligt hundefoder fra Bellfor

I mere end 30 år har producenten af ​​kæledyrsfoder, Marsapet, forpligtet sig til at støtte kæledyrsejere med produkter af høj kvalitet for den passende fodring af deres kæledyr.

Til dette formål kan hundeejere få en bred vifte af forskellige typer foder fra Bellfor-mærket til hunde. Udover våd- og tørfoder omfatter dette for eksempel også specielt hvalpefoder, hvormed en behovsbaseret diæt er mulig fra en tidlig alder.

Bellfor hundefoder indeholder kun naturlige ingredienser. Alle sorter er stort set fri for hvede og andre uegnede ingredienser. I stedet indeholder foderet råvarer af fødevarekvalitet, som giver hunden den ideelle mængde animalsk protein.

  • Innovative produkter til allergiske hunde

Mange hunde lider af foderallergi. Til disse findes der forskellige allergivenlige, insektbaserede produkter i Bellfors sortiment, såsom vådfoder, tørfoder og hundesnacks.

Det indeholdte insektprotein fra larverne fra den sorte soldaterflue er kendetegnet ved en særlig høj biologisk værdi og fremragende fordøjelighed.

Samtidig er miljøpåvirkningen af ​​produktionen af ​​insektproteinet ekstremt lav, så den komplette køderstatning er også overbevisende med hensyn til bæredygtighed.

  • Kosttilskud til hunde

Udover hundefoder tilbyder Bellfor også en række specielle kosttilskud til hunde. Disse omfatter for eksempel midler mod fordøjelsesproblemer og til understøttelse af nyrerne eller til fremme af generel sundhed.

Disse produkter består også udelukkende af naturlige ingredienser. Derudover er de udviklet i tæt samarbejde med dyrlæger, så den bedst mulige effektivitet af kosttilskuddene er garanteret.

Ligesom hundefoderet kan kosttilskuddene fra Bellfor også fås direkte i producentens onlinebutik. Kvalitetsbevidste hundeejere kan få de artstilpassede produkter, nemt leveret til deres hjem.